Alt om heste og andre dyr

15 januar 2020 Astrid Pedersen
Alt om heste og andre dyr

Når du som ung rytter med professionelle ambitioner har planer om at træne dig selv og din hest op til at starte på elite niveau, har du brug for de rette rammer. Det at stræbe mod stjernerne kræve nemlig ikke blot en talentfuld rytter og en velskolet hest, som kan udgøre den perfekte ekvipage. Der fordres også timevis af hårdt arbejde og træning for både hest og rytter – og du når ikke særlig langt på egen hånd eller i en standard rideklub.

Du har brug for at færdes i et miljø, hvor dine medryttere deler dine ambitioner, og hvor der findes de rette menneskelige ressourcer, som kan hjælp dig fremad. Og så er det selvfølgelig altid en god idé at finde et sted, som tilbyder top professionelle faciliteter, så træningen kan tage udgangspunkt i internationale konkurrence standarder.

Hvordan kommer jeg hurtigt til tops som rytter?

Selv om der ikke er nogen genveje til toppen, kan du gøre rejsen både nemmere og sjovere ved at vælge en rideklub af høj standard samt et ditto ridecenter. Hvis der oven i købet er mulighed for at opstalde din hest samme sted, er det nærmest optimalt. På den måde er du sikker på, at din hest får den bedst mulige forplejning og opsyn, således at den til enhver tid er i top form. Og du slipper for at skulle transportere hesten til og fra træning.

Du bør således finde et ridecenter, som både har mulighed for opstaldning og for kompetent træning og skoling – gerne med undervisning af professionel berider eller tidligere konkurrence ryttere. I Danmark findes der ganske få af denne type eksklusive ridecentre – Ridecenter Møllen er et af de mere velrenommerede, også på verdensplan. På Ridecenter Møllen huserer Team Møllen, som er en rideklub for rytteren med det professionelle sigte.

Læs mere om professionel rideklub på altomdyr.dk

Flere Nyheder