Brug de bedste indstillinger til din iPhone 8 skærm

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er mange ting, som man kan gøre ved ens iPhone 8 skærm – og det gælder sådan set også ens iPhone x skærm – for man kan få mange beskyttelsesmaterialer til de skærme, hvor man så skal huske at vælge den enhed, som der passer til ens skærm af den specifikke slags.

Men der er også mange tips til, hvordan man sørger for at passe på den, så den går mindst muligt i stykker, som angår, hvordan man holder den, hvornår man tager den frem og meget mere.

Men det handler i lige så høj grad også, at man lærer indstillinger til ens iPhone skærm bedst muligt at kende, så man både skåner skærmen og en selv.

Det er måske ikke lige noget, som vi tænker over i det daglige, fordi vi (desværre) vænner os til det, men det kan gøre en stor forskel, at man retter de indstillinger til.

Gør den iPhone 8 skærm perfekt til dig

Prøv lige at tænke på, hvor meget vi ikke kigger på den skærm i løbet af dagen, og hvis man en dag ser en person, der kigger i sin skærm på ens iPhone i lidt halvmørke, så kan man bare se, hvor meget den lyser op.

Det er ikke godt med så meget lys, da man kan få hovedpine af det, så det kan svare sig at skrue lidt ned for lyset, hvilket folk omkring dig også vil sætte pris på – specielt hvis der er mørkt.

Af samme grund bør man ikke bruge den i et mørk lokale.

Man kan også ændre lidt på farvetonerne, så man ikke får alt for skarpe farver i øjnene, og man bør undgå, at skærmen blinker for meget med grafik, videoer eller andet, specielt hvis man har epilepsi eller lignende.

Det handler om at have sig en skærm, der passer til de forhold, man skal bruge den til – og en selv.

Flere Nyheder