En god oplevelse på fire ben

//En god oplevelse på fire ben

En god oplevelse på fire ben

Fire-benede oplever verden anderledes end os to-benede… ikke mindst et besøg hos dyrelægen. Mange dyr forbinder de regelmæssige besøg hos dyrlægen med noget skrækindjagende, så det er vigtigt at finde en dyrlæge, der kan give dit kæledyr en god oplevelse. 

Research selv og lær nyt

Det bedste, du kan gøre for dit dyr, er at holde dig opdateret med ny viden omkring kæledyr og pleje. Sider som dyre-pleje.dk kommer omkring mange emner og omtaler både den sidste nye videnskabelige viden på området, og det lidt mere udefinerbare. Af de udefinerbare emner er valget af dyrlæge. 

Læs artiklen om, hvor du finder en god dyrlæge,  hvis du bor på Sjælland, og hvilke behandlingsmetoder de også tilbyder. Ikke alle dyrlæger begrænser sig til de traditionelle behandlingsmetoder, men anvender også den stærkt fremadvindende behandlingsform med laser. 

Lad dit kæledyr vælge…

En god dyrlæge for dig er sikkert en dyrlæge, hvor kompetencerne er top, priserne i bund og tidsbestillingen fleksibel. Det er det helt sikkert ikke for dit kæledyr! Tilpas valget af dyrlæge til dit kæledyrs temperament, og lad om muligt dit kæledyr selv vælge dyrlægen – dyr er tydelige i deres sprog omkring, hvem de synes om, om hvem de ikke synes om. 

Hvis dit kæledyr er den nysgerrige og legesyge type, så vælg en dyrlæge, der synes det er sjovt lige at lege lidt med dit dyr ved ankomst. Det giver en god start på dyrlægebesøget. Er dit kæledyr meget sensitiv og nervøs omkring nye steder og mennesker, så vælg den rolige type, der tager sig tid til at lære dit kæledyr og dens grænser at kende. De fleste dyrlæger vil uden tvivl give dig ret i, at det betaler sig at bruge tid på at lære en grænse hos et dyr at kende ved forsigtighed, i stedet for ved at overskride den. 

By | 2019-12-16T14:56:31+00:00 December 16th, 2019|dyr|Comments Off on En god oplevelse på fire ben

About the Author: