Få de stærkeste kræfter til din virksomhed med headhunting

//Få de stærkeste kræfter til din virksomhed med headhunting

Få de stærkeste kræfter til din virksomhed med headhunting

Som HR-ansvarlig i en virksomhed bør du ikke tage let på rekruttering og ansættelse af medarbejdere, som skal holde en nøgleposition i virksomheden. Det er bedre at indrømme, at man ikke er 100% rustet til at stå alene med en sådan opgave, end det er at komme til at ansætte den forkerte, fordi man manglede forudsætningerne for at vurdere de kompetencer, der er brug for. Der er ingen skam i ikke at være inde i samtlige ekspert områder eller detaljerne omkring det ledelses niveau, der skal være opfyldt i en højt profileret stilling. Deror er det en god idé at alliere sig med en professionel headhunter, som kan agere sparring partner og samtidig være en stærk ressource i kampen om de kloge hoveder.

Få de rigtige folk til de kritiske poster i virksomheden med en headhunter

Det er nemlig ingen hemmelighed, at konkurrencen er skarp ude på det danske og det internationale marked. Alle virksomheder, som ønsker vækst og ekspansion, kæmper om de bedst kvalificerede kandidater – de dygtige specialister, forskere og udviklere, som kan løfte virksomhedens videns niveau og få den ud over rampen, og de erfarne ledere, som kan navigere sikkert igennem det usikre farvand, som udgøres af vækstmarkedet. Derfor er der en stor sandsynlighed for, at netop den eller de medarbejdere, du skal bruge i din virksomhed, allerede sidder i spændende og godt betalte stillinger rundt omkring i konkurrerende virksomheder. Og derfor kommer du ikke langt med traditionelle rekrutterings metoder.

Det er her, din headhunter kan træde til. En headhunter ved præcist hvor han eller hun skal finde de rette profiler til din virksomhed. Og en eksisterende ansættelse er ingen hindring – med elegance, diskretion og konduite vil det stort set altid lykkes for din headhunter at få gjort din virksomhed mere attraktiv over for en egnet kandidat. Og så er du et skridt foran konkurrenten.

Læs mere på dedikation.dk

By | 2018-08-12T10:21:54+00:00 August 12th, 2018|headhunting|Comments Off on Få de stærkeste kræfter til din virksomhed med headhunting

About the Author: