Få hjælp til at finde det bedste lån

08 september 2021 Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge, har du i dag mange muligheder. Det betyder også at det kan være svært at danne sig et overblik og finde de bedste banker. For at finde dem kan du med fordel gøre brug af sammenligningssiderne, som findes på internettet. Det kan f.eks være platformen Bankly. Det er som udgangspunkt gratis at bruge sammenligningssiderne. F

Fordelen ved at bruge dem er, at du får mindst tre forskellige banker du kan ansøge og lige så vigtigt, det er lånetilbud, som du kan sammenligne. Ved at sammeligne dem, kan du finde det bedste og billigste. Et online lån tager som udgangspunkt kun få minutter at ansøge, så det er tid er er givet godt ud.

Hvad skal du sammenligne?

Når du skal sammenligne de forskellige lånetilbud du har fået, skal du som udgangspunkt sammenligne ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Kan du ikke nemt og relativt omkostningsfrit tilbagebetale lånet før tid, skal du takke nej tak til lånet og lede videre efter et lån. Det er også en god ide at undersøge om du skal betale et månedligt gebyr hver måned. Det kan godt være at lånet er rentefrit, men skal du betale eks. 49 kr. hver måned løber det alligevel op. Undersøg også hvad det koster, hvis du betaler et afdrag for sent. 

Mange banker tilbyder rentefrie lån og det er et rigtigt godt lån, forudsat at du kan og husker at betale til tiden. Kan du ikke betale eller glemmer du at betale koster det dig mange penge i strafgebyr. Bag et rentefrit lån har banken lavet en analyse der siger, at der er nok personer der ikke betaler til tiden, til at det en rigtig god forretning. Ofte er det lån du tager i en butik, som har lavet en finanseringsaftale med en online bank.

Flere Nyheder