Godkendt udstyr til anker og fortøjning – find det online

30 september 2020 Astrid Pedersen

Skal sommerferien tilbringes til søs på de danske farvande – i egen båd? Så bør du sikre at denne er forsynet med det rette udstyr til anker og fortøjning.

Find udstyr og tilbehør til anker og fortøjning online?

Du behøver ikke at skulle i mange forskellige forretninger for at finde det udstyr du skal bruge at kunne ankre sikkert op eller fortøje din båd på forsvarlig vis. Hos Bådbiksen finder du alt hvad du skal bruge af tovværk, ankre, ankerspil, ankerliner og ankertov samt fendere og bådshager som ofte anvendes når båden skal ligge i red.

Alt det udstyr, du finder hos Bådbiksen, er godkendt efter gældende standarder til anvendelse på fritids fartøjer og samtlige båd typer. Bådbiksen har som mission at holde priserne på fornuftigt bådudstyr i et leje hvor alle kan være med. Derfor har Bådbiksen valgt en forretnings model hvor hver enkelt ordre bestilles direkte hos den pågældende leverandør. På den måde kan Bådbiksen holde deres udgifter til leje af lager samt aflønning af personale og betaling af dyre forsikrings præmier nede – og dermed sælge bådudstyr og materialer til bådpleje og vedligeholdelse til aldeles favorable priser.

Derfor kan du hos Bådbiksen købe alt udstyr til anker og fortøjning til priser som er langt lavere end dem du finder i fysiske butikker – og det helt uden at skulle gå på kompromis med dine høje standarder. Du kan for eksempel finde de lækre og moderne Rocna ankre og Bruce ankre i Bådbiksen, lige som du kan købe billige fendere og tovværk i solid kvalitet. Uanset om du foretrække at ligge til kaj eller for anker vil du således kunne forsyne din båd med udstyr rettet imod disse formål og dermed sikre at båden ikke driver til havs mens du sover eller er på land.

Find dit anker og fortøjning udstyr i den online shop på https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/7-anker-amp-fortoejning-/ 

Flere Nyheder