Gulvslibning – når det slidte trægulv skal have en chance mere

//Gulvslibning – når det slidte trægulv skal have en chance mere

Gulvslibning – når det slidte trægulv skal have en chance mere

Er dit gulv i entréen så slidt på midten, at lakken er helt eller delvist forsvundet? Har du alt for længe forsømt at pleje dit lud- eller sæbe behandlede trægulv i stuen, så det har mistet sin smukke og levende glans? Er dit skibsplankegulv efterhånden så slidt, at det fremstår nusset og snusket, uanset hvor grundigt og hvor ofte du vasker og skrubber det? Så kunne meget tyde på, at det trænger til en grundig gulvafslibning.

En gulvafslibning giver dit slidte trægulv en chance mere

Grunden til, at trægulve kommer til at fremstå kedelige i overfladen, er som regel, at man har negligeret dem for længe. Træ er et levende og åndende materiale, også selv om det stammer fra træer, som er hugget om for mange årtier siden. Træværket skal stadig plejes og beskyttes mod slid, især når det bruges som gulvbelægning, hvor det udsættes for mange belastninger på daglig basis. Når den beskyttende overflade af lak, lud eller sæbe først er slidt af, kan træet kun reddes ved en effektiv gulvafslibning.

I meget svære tilfælde, hvor træet er hårdt angrebet, kan det være nødvendigt med en decideret afhøvling, men i langt de fleste tilfælde kan de overfladiske pletter, skrammer og ridser samt misfarvninger fra solfalming og nedtrådt skidt slibes af ved en mere skånsom og knap så invasiv gulvafslibning. Langt de fleste typer trægulv kan tåle en gulvafslibning – og får du denne foretaget ved en professionel gulvmand, er du 100% sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Resultatet bliver et jævnt og ensartet trægulv, som med den rette efterbehandling og efterfølgende pleje og vedligeholdelse kan komme til at stråle som nyt.

Få en billig gulvafslibning ved erfaren fagmand

Hos Gulvkanonen finder du udelukkende dygtige og rutinerede fagpersoner, som ved lt om trægulve, og som kan give dit gulv den behandling, det fortjener. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/

By | 2018-06-17T20:34:02+00:00 June 17th, 2018|gulvslibning|Comments Off on Gulvslibning – når det slidte trægulv skal have en chance mere

About the Author: