Hjælp din nærmeste til en effektiv alkoholbehandling

//Hjælp din nærmeste til en effektiv alkoholbehandling

Hjælp din nærmeste til en effektiv alkoholbehandling

Er en af dine nærmeste, din kollega eller måske en af dine venner kommet ud i et overforbrug af alkohol? Måske vil eller tør du ikke sige noget, at frygt for at han eller hun bliver vred eller tager anstød af, at du blander dig. Men faktisk er det din pligt at hjælpe din ven, kæreste, kollega eller dit familiemedlem.

Et misbrug er ikke noget, som går over af sig selv. Tvært imod vokser et afhængigheds betinget alkoholmisbrug sig blot større med tiden. Kroppens tolerance øges over for alkoholen, hvilket betyder, at der skal mere og mere til for at opnå den ønskede virkning.

Efterhånden overtager alkoholen helt og aldeles, og den misbrugsramte kan ikke fungere, hverken fysisk eller psykisk, uden en vis mængde alkohol i blodet. Er misbruget først kommet dertil, skal der professionel hjælp til afvænning, da det ikke blot vil være et spørgsmål om at fjerne alkoholen fra den misbrugsramtes liv, men om afgiftning og afrusning fulgt op af et terapeutisk forløb.

Få hjælp til behandling af alkoholmisbrug hos et misbrugscenter

Hvis du ønsker at hjælpe den misbrugsramte, er det således vigtigt, at du søger professionel hjælp. Selve afvænningen kan du nemlig ikke selv forestå. På et misbrugscenter, som for eksempel Behandlingscenter Stien, finder du dygtige og erfarne behandlere med speciale inden for afvænning og misbrugsbehandling. Der ud over er der tilknyttet uddannede misbrugskonsulenter, som selv er tidligere misbrugere, og som ved, hvad den misbrugsramte går igennem.

Behandlingscenter Stien kan hjælpe dig med den indledende konfrontation, som ofte er det sværeste skridt på vejen mod en alkoholfri tilværelse. Dernæst tilbyder Behandlingscenter Stien afvænnings forløb, under hvilke den misbrugsramte er indkvarteret på centeret, og dermed væk fra sine vante omgivelser.

Behandlingscenteret Stien har gode, dokumenterede resultater med sine behandlinger – du kan læse meget mere herom på behandlingscenter-stien.dk

By | 2019-01-15T23:41:43+00:00 January 15th, 2019|alkoholbehandling|Comments Off on Hjælp din nærmeste til en effektiv alkoholbehandling

About the Author: