Kan man afprøve forskellige misbrugscentre til alkoholbehandling?

//Kan man afprøve forskellige misbrugscentre til alkoholbehandling?

Kan man afprøve forskellige misbrugscentre til alkoholbehandling?

Nu skal man ikke forestille sig, at et behandlingshjem eller behandlingscenter til lindring eller forbedring af et eventuelt alkoholmisbrug er af den slags, man vælger mellem som var det en blandselv-slikbutik.

For du kan være vis på, at størstedelen af de fleste behandlingscentre er sat i verden for at forbedre din og/eller en anden misbrugers tilstand til det bedre. 

Selvfølgelig findes der uautoriserede behandlingscentre både i Danmark og i udlandet, men dem vil vi ikke berøre i denne artikel og ellers bare foreslå, at du slår en stor bue udenom dem.

Denne behandling er både til gavn for samfundet – så selvom det kan være en udgift på stedet for at behandle en person, så kommer de penge igen, når misbrugeren er arbejdsduelig igen – men især også på det individuelle plan.

Personen kan komme på rette fod igen og håndtere eventuelt et latent misbrug resten af livet, eller måske bliver vedkommende ligefrem kurreret, så personen aldrig længere får brug for eller lyst til at misbruge igen.

Der er nemlig rigtig (rigtig) mange paremetre, der er udslagsgivende for, at en person bliver en misbruger, og derfor er der mange værktøjer af behandlingsformer, der bliver afprøvet og testet for at se, om disse virker.

Derfor skal behandlingscentre være omfangsrige og gode for at kunne hjælpe deres patienter i det korte eller lange løb med mange typer af behandlinger til følge.

Dette lykkedes desværre ikke altid for en patient ved indlæggelse at blive bedret på sigt ét bestemt sted, om man så prøver forskellige behandlingsformer, der ellers har givet gode resultater med sig for andre patienter.

Således kan det blive nødvendigt at søge behandling andre steder.

Men det er ikke altid lige billigt at søge behandling, og det er heller ikke altid, at man kan søge støtte til behandling – specielt ikke hvis dette gentager sig.

Så selvfølgelig kan du selv vælge, hvor du vil søge behandling henne, men undersøg mulighederne nærmere, så du ikke ender med at springe fra behandling til behandling forskellige steder.

By | 2019-03-16T15:57:25+00:00 March 16th, 2019|alkoholbehandling|Comments Off on Kan man afprøve forskellige misbrugscentre til alkoholbehandling?

About the Author: