Køb billig godkendt cykelhjelm til baby

03 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Cykling er populært som aldrig før – og ikke kun som sportsgren. Mange danskere vælger hvert forår at trække jernhesten af stald for at bruge den som transportmiddel til og fra arbejde, uddannelse eller fritids aktiviteter.

For en del byboere er cyklen faktisk det eneste transportmiddel idet det dårligt kan betale sig at have bil i byen. Cyklen bruges således til alt hvad der vedrører daglig transport, også af de mindste.

Hører du til den gruppe af forældre som har valg at investere i en ladcykel eller en cykel anhænger for at kunne fragte dine børn rundt skal du være opmærksom på at både små og store børn for det første skal være spændt forsvarligt fast i ladet eller i anhængeren, og for det andet skal være udrustet med cykelhjelm. Og dette gælder også for de allermindste.

Beskyt babys hoved med en godkendt cykelhjelm

Selv om din baby ikke er i umiddelbar fare for at falde ud af cykelvognen eller kassen på din ladcykel skal hans eller hendes hoved alligevel være beskyttet af en godkendt cykelhjelm.

Skulle du køre galt på din cykel eller blive påkørt, enten af en bil eller af en anden cyklist, vil cyklen kunne vælte og baby dermed være i risiko zonen for at trimle rundt. Er babys hoved ikke tilstrækkeligt beskyttet kan baby pådrage sig traumer, på lige fod med voksne som oplever et styrt. Derfor bør du investere de få hundrede kroner en cykelhjelm til baby koster, og dermed beskytte dit barn optimalt.

Hvor kan jeg købe en billig cykelhjelm til baby?

Den gode nyhed er at en cykelhjelm til dit spædbarn ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Hos den danske forhandler af cykelhjelme Cykelhjelm.dk kan du finde et stort og velassorteret udvalg af cykelhjelme i alle størrelser. Se dem alle på https://www.cykelhjelm.dk/shop/baby-181c1.html 

Flere Nyheder