Lån penge online her og nu

14 april 2020 Lotte Hindsberg
Lån penge online her og nu

Nogle gange er det bare ikke muligt at vente de 2-3 uger, som det tager en almindelig bank at gennemgå en låneansøgning. Det kan være at mekanikerregningen er blivet højere end forventet, at der er kommet et godt tilbud som det vil være dumt at sige nej tak til eller måske er vaskemaskinen gået i stykker. Bare tanken om mængden af vasketøj der er efter 3 uger, kan få de fleste til at se trætte ud.

Det er en af årsagerne til at online bankerne kommer til deres ret. Her er det muligt at ansøge om et lån på et par minutter og have svaret med det samme. Når lånetilbudet er underskrevet har man ofte pengene inden for et par timer. Lån nu og have pengene indenfor 24 timer, er noget af det der gør online lån så attraktive. En anden er at der sjældent er krav om sikkerhed med mindre at der er tale om et større lån. Så vil der blive bedt om at se dokumentation for en indtægt.

Søg mere end 1 lån

Da det er så nemt at søge, er det en god ide at søge mere end et. Husk det skal være lån der er sammenlignelige. Du kan ofte få hjælp til at finde 3 lån på en af de hjemmesider, der skriver om de forskellige lånetyper. Fordelen ved at søge flere lån er at du ikke alene øger chancen for at få et positivt svar, men også at du får et bedre og billigere lån. Det er især ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Du skal sikre dig at du har muligheden for at betale lånet af før tid, hvis du får muligheden. 

For at kunne låne er det et krav at du have et NemID, en e-mailadresse, være over 18 år og have en dansk adresse. 

Flere Nyheder