Nyt liv til dit slidte og grimme trægulv med en grundig gulvafslibning

//Nyt liv til dit slidte og grimme trægulv med en grundig gulvafslibning

Nyt liv til dit slidte og grimme trægulv med en grundig gulvafslibning

Hvis du har været så heldig at få fat i et hus eller en lejlighed, hvor de originale trægulve står intakte, skal du sætte stor pris på dette. Også selv om de fremstår slidte og grimme i overfladen. Trægulve er nemlig et stort aktiv for en hvilken som helst bolig, især hvis de er originale, for så er der nemlig stor sandsynlighed for, at træværket holder en rigtig høj kvalitet. Dette betyder samtidig, at det kan være umådeligt dyrt at få skiftet det gamle trægulv ud med et tilsvarende. Og det er rigtig synd at erstatte trægulvet med et gulv i et andet materiale, da et trægulv er nærmest uvurderligt i natur.

Få det smukke trægulv igen med en effektiv og grundig gulvafslibning

Men hvad gør man, når alle vægge og lofter er nymalede, panelerne er lakerede, og alting i det nye hus ligner en million lige bortset fra gulvet – som stadig er grimt og nusset at se på, uanset hvor meget du vasker det? Løsningen kan meget vel være en gulvafslibning med efterfølgende plejende og beskyttende behandling. En gulvafslibning kan fjerne de værste skrammer og ridser, som sidder i de øverste 1 – 2 mm af gulvets overflade. Samtidig vil afblegede pletter fra solfalming samt pletter fra spildte væsker, som trods alt ikke suges væsentligt dybere ned i træværket, forsvinde.

Resultatet er en jævn og ensfarvet overflade, som er klar til at tage imod den efterbehandling og beskyttelse i form af lud, sæbe, olie eller lak, som du ønsker. Og så er der intet behov for at skifte trægulvet ud – med den rette vedligeholdelse kan du have glæde af dit nye, gamle trægulv i mange år fremover, før det atter kan vise sig nødvendigt med en gulvafslibning. Hos gkservice.dk kan du læse mere om, hvad en gulvafslibning indebærer, samt få et uforpligtende tilbud på en billig gulvafslibning.

By | 2018-06-17T20:33:56+00:00 June 17th, 2018|gulvafslibning|Comments Off on Nyt liv til dit slidte og grimme trægulv med en grundig gulvafslibning

About the Author: