Så nemt er det at oprette et testamente!

27 august 2020 Anne-Mette Hansen

Det er ikke nogen nem sag at tænke på. Hvem skal arve dig, når du dør? Men det er faktisk et vigtigt spørgsmål for os alle at stille os selv. Specielt hvis man har en partner eller børn og man gerne vil sikre dem, efter man er gået bort. 

Er det svært at oprette testamente? Det er nok det spørgsmål, mange stiller sig selv. Men det er det faktisk ikke! Læs med her, og find ud af hvor nem oprettelse af testamente kan være.

Hvordan laver man et testamente?

Man kan gå til en advokat og sætte sig ned og få lavet et testamente. Det kan ofte være en dyr fornøjelse, men det er faktisk helt uden grund. Du kan nemlig oprette testamente online til næsten ingen penge. Og det er lige så lovligt og lige så gyldigt, som når du går ind på advokatens kontor og får det lavet. 

Når det laves online, skal du typisk:

1. Udfylde nogle spørgsmål

2. Bestille testamentet til din e-mail

3. Underskrive det foran en notar eller to vitterlighedsvidner 

Testamente pris – hvad koster det?

Det er ikke dyrt at få lavet et testamente online. Der er ofte flere tusinde kroner at spare i forholdt til at få lavet testamentet hos en advokat. 

Du kan få lavet et billigt testamente hos Dokument24. Det foregår online og tager kun 10-15 min. Når det er modtaget, får du en guide til, hvordan det skal underskrives. Idét oprettelsen af testamentet foregår online får du en fordelagtigt testamente pris. Testamentet er juridisk gyldigt. 

Et testamente er en god idé. Det sikrer din familie eller andre efterladte. Det tager et øjeblik at lave. Men kommer til at gøre en stor forskel. 

Besøg Dokument24 hjemmeside, og læs meget mere om hvordan du opretter dit testamente. Har du nogle spørgsmål, kan du faktisk også kontakte dem for gratis rådgivning omkring dit testamente.

Flere Nyheder