Sådan kan du pifte din stue op!

16 januar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Trænger du til et nyt udtryk i din stue? Det kan godt blive trivielt at se på det samme hver eneste dag, og du kan nemt skabe en ny og hyggelig atmosfære i din stue med et par ændringer.

Det behøver ikke at være en større renovering, men bare et par tilføjelser eller omrokering kan gøre en forskel. Læs med i dette indlæg, og hør om vores tips til, hvordan du kan ændre udtrykket i din stue.

 

image

 

Ny maling på væggen

En af de letteste ændringer, du kan foretage, er at ændre vægfarven. Du kan nemt gøre dette på egen hånd, og det behøver ikke at være en meget omfattende proces, medmindre du ønsker det. Spørg dine venner eller familiemedlemmer, om de har nogle yndlingsfarver, som de tror kunne passe til dig.

Ellers kan du også finde inspiration på farver hos din lokale maler eller ved at få nogle farveprøver med hjem. Så kan du teste farverne af på din væg, og se hvilke du kan lide.

 

Få nye gardiner

Du kan nemt finde gardiner, der matcher med dine yndlingsfarver eller væggenes farve. Det kan også være gardiner, der komplimenterer andre farver i stuen godt. Hvis du ikke er sikker på, hvilket mønster og hvilken farve du skal vælge, kan du bare vælge en enkel stil og så dekorere stuen med andre farverige ting. Du kan finde ud af de forskellige gardintyper og materialer via linket her: https://gardinmageren.dk/ 

 

Plakater

Plakater en fantastisk måde at give din stue lidt mere karakter. Du kan finde moderne eller vintage plakater af næsten alt, hvad du kan lide i dag, lige fra glamourøse gamle Hollywood-skuespillerinder til malerier af berømte kunstnere. Hvorfor ikke få et print af din yndlingsfilm, sangtekst eller et citatplakat? Der er et stort udbud i dag, og derfor vil du uden tvivl kunne finde noget, der passer med din stil og smag.

Flere Nyheder