Sjov og hygge med paddleboard

26 juli 2021 Astrid Pedersen

Har du og din familie planer om at tilbringe din ferie ved vandet? Så bør du overvej at anskaffe dig et lækkert paddleboard.

Hvad er et paddleboard?

Et paddleboard, eller et SUP (Stand Up Paddling) board, er et surfboard lignende bræt som anvendes i forbindelse med opretstående padling.

Nogle vittige hunde kalder paddleboardet for en krydsning mellem et surfboard og en kajak – og det er heller ikke helt galt. Opretstående padling er blevet endog særdeles populært i Danmark inden for de seneste år idet disciplinen kan dyrkes af både børn og voksne nærmest uanset alder.

Du kan padle rundt på dit paddleboard ved stranden, på søer og i vandløb, eller i havnen i din hjemby. Det kræver blot en god balance og selvfølgelig en vis koordination. Men så kan du også få en rigtig god oplevelse ud af dine udfoldelser på paddleboard.

Hvorfor skal jeg købe et paddleboard?

Hvis du leder efter morsomt legetøj som kan bruges i vandet om sommeren er et paddleboard et rigtig godt bud.

Det er nemmere at lære et paddleboard at kende end et surfbræt – og et paddleboard kan bruges selv om det ikke blæser. I modsætning til et surfbræt vil du kunne more dig med dit paddleboard på rolige søer og i havne indløb hvor der ikke er de store bølger.

Desuden er et paddleboard inklusive tilbehør som regel en del billigere i anskaffelse end et surbræt med sejl og alting. Og du kan sågar få oppustelige paddleboards som er nemme at pakke sammen og transportere.

Hvor finder jeg det bedste begynder paddleboard?

Det kan godt betale sig at se sig godt for når man første gang skal købe paddleboard. På Ferieudstyr.dk finder du altid aktuelle bedømmelser og anmeldelser af de nyeste paddleboards på markedet. Klik ind på Ferieudstyr.dk og find det helt rette paddleboard.

Flere Nyheder