Skab de optimale rammer for dit dyr med hjælp fra den rette dyrlæge

//Skab de optimale rammer for dit dyr med hjælp fra den rette dyrlæge

Skab de optimale rammer for dit dyr med hjælp fra den rette dyrlæge

Når man som nybagt ejer af en hund eller en kat er kommet hjem fra internatet eller fra avleren med sin nye, firbenede ven, er der sikkert mange spørgsmål, som melder sig på banen. Dette gælder især hvis man aldrig før har haft et kæledyr eller – som det kaldes i faglige termer – et familiedyr.

Familiedyr og kæledyr tæller alle de små firbenede venner, som du kan have i dit hjem – for eksempel hunde, katte, kaniner, marsvin, hamstere og ørkenrotter samt diverse stuefugle og visse former for reptiler og padder. De mest almindelige og populære familiedyr er stadig hund, kat, kanin og marsvin – og har du netop indlemmet et sådant dyr i familien, er det en rigtig god idé som noget af det første at skabe kontakt til en kompetent dyrlæge eller en lokal dyreklinik.

Hvordan vælger jeg den bedste dyreklinik?

Grunden til, at din dyreklinik helst skal ligge i lokal området, er, at et dyr let kan blive stresset af for lang transport tid. Er dyret i forvejen sygt og bange – måske endda i smerter – vil det ikke blive bedre af, at det skal tilbringe meget lang tid på bagsædet af en bil, eller i et offentligt transportmiddel.

Derfor bør du vælge en dyreklinik inden for kort afstand fra din bopæl. Og så er der selvfølgelig en række faktorer, som er afgørende for, om den dyreklinik, du har fundet, er den rette for dig og for dit nye firbenede familiemedlem. Der skal selvfølgelig være en god kemi til stede mellem dig og dyrlægen. Dyret skal også kunne føle sig trygt, når I er på klinikken – og så er det en stor fordel, hvis klinikken er udstyret med faciliteter, som muliggør omfattende behandling.

dyreliv-bloggen.dk kan du læse alt om valg af dyrlæge – se artiklen dyreliv-bloggen.dk/faa-den-bedste-hjaelp-til-dit-kaeledyr-hos-din-lokale-dyrlaege/

By | 2019-12-05T23:32:35+00:00 December 5th, 2019|dyr|Comments Off on Skab de optimale rammer for dit dyr med hjælp fra den rette dyrlæge

About the Author: