Spændende IT kurser – find dem online

23 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Måske har du overvejet at give virksomhedens samlede niveau et boost. I stedet for at fyre dine nuværende medarbejdere for at ansætte nye med de efterspurgte ekspertiser kan du vælge at skærpe medarbejdernes know how og kompetence gennem relevante og inspirerende kurser.

Styrk din Research and Development afdeling med spændende kurser

Hvis du gerne vil stå stærkt i markedet i forhold til dine konkurrenter er det vigtigt at de medarbejdere som står for at tilvejebringe forretningskritisk information er godt rustet til netop denne opgave.

Hos 4D kan de lære om det nyeste nye inden for Business Intelligence, blandt andet dataopsamling og bearbejdning. 4D har kurser i de mest anvendte redskaber og værktøjer til formålet, for eksempel Microsoft Power BI og selvfølgelig de mest kendte datahåndterings værktøjer så som Microsoft Excel, Microsoft Visual Basic for Applications og SQL.

Kurser

Giv din marketing afdeling grafiske færdigheder

Hvis medarbejderne i din PR og marketing afdeling har behov for selv at kunne fremstille eksempelvis brochurer eller online materiale kan du begave dem med kurser i Adobe InDesign og Adobe Photoshop hos 4D. Her kan dine medarbejdere blive rigtig skrappe til online og desktop publicering.

Opgradér samarbejdet på tværs af virksomheden

har du netop udrullet eksempelvis Microsoft Office 365 kan du med fordel lade medarbejderne følge relevante kurser i platformen som helhed eller i de enkelte applikationer – for eksempel Microsoft Excel, Microsoft Word og Microsoft PowerPoint – som indgår i denne pakke.

Dine medarbejderes daglige arbejde kan blive meget lettere hvis de lærer hvordan man udnytter mulighederne i disse redskaber på bedst mulig vis. Og så får du større arbejdsglæde samt en højere grad af trivsel på kontoret.

Find de bedste kurser hos 4D

Den danske kursusudbyder 4D tilbyder IT kurser på alle niveauer. Klik ind på 4d.dk og find de bedste kurser til dine medarbejdere.

Flere Nyheder