Spar penge på kattefoder online

//Spar penge på kattefoder online

Spar penge på kattefoder online

Prisen afgør ikke altid kvaliteten – heller ikke når det gælder kattefoder. Din kat har brug for den foder, der passer til racen, alderen og eventuelle allergier, men hvor du køber det, betyder ikke noget for, om foderet er godt for din kat. Det betyder kun noget for prisen. 

Kan det betale sig at købe kattefoder online?

Dyreglæde.dk skriver om, hvordan du kan spare mange penge ved at købe foderet til din elskede kat online. Udvalget er stort, leveringen hurtig og så er det i mange tilfælde billigere. Prisbesparelsen ligger ofte på mængden af foder, du køber. Nøjagtig som i butikker får du større rabat på større mængder, og når du køber online sparer du som regel også forsendelsesomkostninger, hvis du køber større mængder ad gangen. 

I artiklen skrives om gode onlinesteder med kattefoder, hvor du køber direkte hos grossisten og dermed springer den dyre mellemhandler over. Mellemhandleren vil for dig betyde butikken med kattemad og -tilbehør. Hvis du går til din lokale forhandler af kattefoder, vil denne typisk skulle have en vis fortjeneste oveni prisen for grossisten – en fortjeneste, der lægges oveni din pris.

Frys eller del…

Har du kun en enkelt kat, der spiser begrænsede mængder af foder, kan en løsning være at købe i større mængder og lægge det på et lager. Tørfoder kan normalt holde sig i meget lang tid, mens meget foder på køl tåler nedfrysning.

En anden måde at købe kattefoder i større mængder på er, at gå flere sammen om et hjemkøb. Måske er I flere i nabolaget, der har katte, eller flere i familien eller blandt venner,der ejer de skønne små pelsdyr – find ud af, om I kan være fælles om nogle større poser, og lad evt. hinandens katte smage sig frem til om, der er en enkelt eller få typer foder, som de alle synes om. 

By | 2019-12-16T14:51:43+00:00 December 16th, 2019|dyr|Comments Off on Spar penge på kattefoder online

About the Author: