Styrk dit eget og dit holds niveau med en fodbold træningslejr

//Styrk dit eget og dit holds niveau med en fodbold træningslejr

Styrk dit eget og dit holds niveau med en fodbold træningslejr

En uge, hvor du får lov til udelukkende at koncentrere dig om det, du elsker allermest: Din sport. Lyder det ikke bare helt og aldeles vidunderligt? Hvad hvis du fik at vide, at dette sagtens kan lade sig gøre med en fodbold træningslejr – lige som de professionelle?

Fodbold træningslejr på professionelt niveau – et løft til din teknik og kondition

Når de professionelle fodboldspillere trænger til at booste deres sammenspil og præstation, tager de på en fokuseret fodbold træningslejr, på hvilken de får mulighed for at fokusere helt og fuldt på sporten. Det har du og din klub nu også mulighed for. Yak sport tilbyder fodbold træningslejre på europæiske destinationer, som også benyttes af de professionelle hold i de store klubber.

Når du og din klub tager på fodbold træningslejr med Yak Sport, får I adgang til de bedste baner samt professionel træning flere gange dagligt. De lækre hoteller, på hvilke I indkvarteres, har tilmed fitness rum, som er til fri afbenyttelse for jer. Der er nemlig tale om et såkaldt all inklusive ophold, hvilket vil sige, at der er sørget for alt. Dette betyder, at I ikke skal tænke på at købe ind til dagens tre måltider – disse bliver serveret for jer i løbet af dagen og aftenen, og lever fuldt op til danske standarder.

Inkluderet i opholdet er også al transport, såvel fra lufthavnen til hotellet, og mellem hotellet og fodbold banerne. Sågar tøjvask og rengøring er indeholdt i prisen – det eneste, du og dit hold skal fokusere på, er at få styrket jeres sammenspil samt forbedre jeres individuelle teknikker og kondition. På den måde kan I løfte holdets samlede niveau, styrke hold sammenholdet, og samtidig hver især oparbejde en større entusiasme.

https://yaksport.dk/traeningslejr/fodbold/ kan du læse meget mere om de forskellige fodbold træningslejre, som afholdes på lokationer i eksempelvis Portugal, Tyrkiet eller Spanien.

By | 2019-01-06T23:39:45+00:00 January 6th, 2019|fodbold træningslejr|Comments Off on Styrk dit eget og dit holds niveau med en fodbold træningslejr

About the Author: